notuleren

Tijd van beheerders/bestuurders en voorzitters is kostbaar. Dat begrijp ik. Mijn professionele notuleerservice is zo ontworpen dat jij geen tijd meer hoeft te steken in notities maken en die uit te werken naar een compleet verslag.

Notuleerservice Fijn Leesbaar biedt:

Tijdsbesparing: Bevrijd jezelf van de uren die je besteedt aan het maken van notities. Ik neem deze taak over, zodat jij meer tijd hebt voor het beheer/bestuur van de VvE.

Focus op Resultaten: Met mijn notuleerservice hoef je je geen zorgen te maken over het vastleggen van elk detail. Concentreer je in plaats daarvan op het leiden van de discussies en het bereiken van je doelen.

Nauwkeurige Verslaglegging: Geen gedoe meer met ontbrekende details of verkeerd geïnterpreteerde informatie.

Professionele Presentatie: Verwacht professioneel opgemaakte verslagen die op tijd geleverd worden. Ze zijn klaar om te delen met het bestuur en de eigenaars. Zo dragen ze bij aan een georganiseerde en gestroomlijnde workflow.

Verschillende soorten verslagen

  • Op onderwerp
    Je leest een samenvatting van wat er besproken is. Hierbij noteer ik duidelijk de besluiten en de te nemen acties.
  • Op spreker
    Je leest een samenvatting van de meningen en argumenten van de sprekers. Hierbij geef ik objectief weer, zonder eigen mening en zonder emotionele opmerkingen.
  • Actie- en besluitenlijst
    Lekker kort.

Transcriberen

Transcriberen is het proces van het omzetten van gesproken taal naar geschreven tekst. Ben je een student en heb je iemand geïnterviewd voor je onderzoek? Of ben je journalist en wil je jouw interview op schrift?

Ik leg nauwkeurig vast wat de mensen in de opname zeggen (de interviewer en de geïnterviewde). Hierbij laat ik de uhs en ahs, dubbelingen en onzinwoorden weg, tenzij ze een functie hebben.

Letterlijke transcripties kan ook. Dan noteer ik alles wat er gezegd is.

Zo kun je het gesprek makkelijk nalezen, analyseren en bewerken naar een mooi verslag.

Voor transcripties reken ik een aangepast tarief. Bel of mail me als je hierover meer wilt weten.

redigeren

Redigeren is tekst nakijken op zowel grammatica, spelling en stijl.

Je kunt ervan uitgaan dat je de tekst foutloos terug krijgt.