FIJN LEESBARE

WEBSITES

WAT ZOEK JE?

"Nienke, ik zoek een webbouwer die voor mij een basis* WordPress website bouwt, waarop de klant gelijk ziet waarvoor die bij mij moet zijn. Ik heb mijn dienst duidelijk, maar weet niet hoe ik dat op een website krijg."

Beste zakelijke ondernemer, ik snap je. Een website moet duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn en vooral no-nonsense informatie bevatten. Jouw bezoeker vindt direct wat hij zoekt op jouw website. Daar ga ik voor zorgen.

Wil je gelijk contact met me opnemen om jouw wensen door te nemen? Klik dan op de button. Wil je eerst ontdekken hoe ik te werk ga? Ontdek dat door hier te klikken.

* Een basis WordPress website houdt in:

 • Vijf naar wens ingedeelde pagina's in het Beaver Builder thema: Home, Diensten, Over Mij, Blogs en Contact (benaming is aan te passen).
 • Licenties voor Beaver Builder Pro thema + bijbehorende plug-ins.
 • Licentie voor BackupBuddy (voor back-ups).
 • WP-Rocket (voor optimalisatie van de website)
 • Akismet (anti-spam).
 • Yoast plug-in voor SEO optimalisatie (tegen meerprijs kun je kiezen voor de betaalde Yoast plug-in).

HOE WERKT HET?

Je hebt mij uitgekozen om je website door mij laten bouwen. Hartelijk dank. Hoe nu verder?

Als je nog niet duidelijk voor ogen hebt hoe je het hebben wilt, stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe. Hierop staan vragen die jou helpen je een beeld te vormen over het doel van je website, je doelgroep, hoe je over wilt komen, wat je er allemaal op wilt hebben, etc.

Vraag de uitgebreide vragenlijst aan door mij een e-mail te sturen: nienke@fijnleesbaar.nl

(Ik gebruik je e-mailadres alleen voor correspondentie over de te bouwen website).

Ben je al een stap verder en heb je een duidelijk beeld voor ogen? Maak dan een afspraak met me en leg je wensen op tafel. We kunnen telefonisch, via Skype, e-mail of live afspreken. Op de contactpagina vind je alle gegevens.

Okay, als we alles besproken hebben en voor beiden de bedoeling duidelijk is, e-mail ik je de offerte waarin de gemaakte afspraken staan en de algemene voorwaarden. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan over mijn werkwijze en jouw investering. Bij ondertekend akkoord van jou, ga ik aan de slag.

 • Ik vraag bij Vimexx de hosting en de domeinnaam aan op jouw adresgegevens. (Met Vimexx heb ik goede ervaringen, maar als je per se een andere hostingpartij wil, kunnen we even overleggen).
 • Twee weken later of uiterlijk binnen een maand, stuur ik je een eerste opzet van een WordPress website, gemaakt in Beaver Builder.
 • Jij beoordeelt de website en stuurt binnen één week je aanpassingen/bevindingen terug naar mij.
 • Ik voer de aanpassingen door en stuur de gecorrigeerde website per omgaande weer retour.
 • Ben je tevreden? Ronden we de opdracht af en stuur ik je de factuur. Je kunt na een jaar eventueel een onderhoudscontract afsluiten. Lees hier wat een onderhoudscontract inhoudt en wat het kost.
 • Zijn er nog wat aandachtspuntjes? Dan gaan we overleggen hoe we tot overeenstemming kunnen komen.

Benieuwd wat jouw investering is voor een gebruiksvriendelijke, fijn leesbare website? Ontdek het hier. Je zult blij verrast zijn.

Weet je genoeg? Ben je er klaar voor om met mij in zee te gaan?

Neem dan contact met mij op voor het maken van afspraken.