Skip to content
logo-FijnLeesBaar-los

HERSCHRIJVEN

Herschrijven

Is herschrijven van je teksten nodig, maar niet je sterkste kant? Herken je dit?

Je merkt dat er minder bezoekers naar je website komen dan voorheen. Dus wil je weer eens een frisse wind laten waaien en je teksten herschrijven. Jouw nu te lange zinnen lezen niet zo prettig. Je wil ze korter en bondiger. Ook sluit je verhaal niet meer aan op de actualiteit. Maar op dat tijdrovende werk zit je niet te wachten. 

Dan is het nu tijd om ze te laten aanpassen op het hier en nu, fijn leesbaarheid, grammatica en spelling.

Klanten komen naar je website om gelijk een oplossing voor hun probleem te vinden. Ze scannen kopjes op zoek naar precies dat waarmee ze geholpen zijn. Lezen van lange teksten doen ze niet (gelijk), later misschien als ze meer willen weten. Dus moet je goed vindbaar zijn. Die vindbaarheid kun je verbeteren door goede zoekwoorden te gebruiken. Laat mij je hierbij helpen.

Je kunt ook aan linkbuilding gaan doen. Dan word je nog beter gevonden. Ik heb verstand van teksten, maar niet van linkbuilding. Daarvoor moet je bij Dami Marketing zijn.

Wat jij doet en wat ik doe:

  • Jij levert je Worddocument aan via de bijlage in een e-mail naar nienke@fijnleesbaar.nl.
  • Jij vertelt mij je wensen; onder meer op welke woorden je gevonden wil worden.
  • Ik lees de tekst door en let hierbij op de grammatica, spelling, interpunctie, stijl en samenhang. De correcties voer ik gelijk door in de tekst.
  • Zowel het gecorrigeerde Worddocument als het document waarin je de correcties terug kunt zien, stuur ik aan jou retour. Checken in Word gaat via Controleren, Wijzigingen bijhouden, Alle markeringen.
  • Ik ben ook webassistant. Daardoor kan ik de tekst gelijk op je website aanpassen. Hierdoor houd jij veel tijd over om andere leuke dingen te doen. Hierna vinden (eventueel) maximaal twee correctierondes plaats. Voor meerdere correctierondes reken ik het uurtarief

Wil je mij jouw tekst laten herschrijven?

Neem dan contact op via onderstaande button. Dan bespreken we alle details, zoals de tone-of-voice, de lengte van de tekst en jouw investering.

Weet je genoeg? Ben je er klaar voor om met mij in zee te gaan?

Neem dan contact met mij op voor het maken van afspraken.

Scroll To Top